Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Waarom Strategie? Strategie, wat is het? Strategische keuzes Drie stappen plan Drie stappen plan-schema Tools Advies Huiswerk De Bedrijfswijzer Interne analyse De Portfolio analyse De SWOT Workshop Strategie De oplevering van het resultaat Wat kost het? Wat kost het? Fase 2 en 3 Gratis handleiding Sponsoren Contact Disclaimer Video 4 werelden 

Tools

Tools

De BedrijfswijzerDeze tool is ontwikkeld in samenwerking met het KVGO en het GOC. Deze gratis tool is als het ware een quick scan van uw bedrijf. Aan de hand van een aantal hoofd- en verdiepingsvragen wordt uw bedrijf gescand op een aantal functionele gebieden. Deze gratis tool is te vinden op www.kvgobedrijfswijzer.nl Meer informatie? Klik hier.Interne analyseDeze tool is dient als een innovatie scan voor uw bedrijf. Deze tool meet in hoeverre uw bedrijf de mogelijkheid heeft om te innoveren. In deze tool worden verschillende aspecten van uw bedrijfsvoering gemeten zoals; marktgerichtheid, concurrentiegerichtheid, proactiviteit, innovatie klimaat en nog meer. Portfolio analyseDeze analyse bestaat uit twee delen, namelijk deel 1: het in kaart brengen van bedrijfspotenties en de concurrentiepositie. Deel 2 is het in kaart brengen van uw verschillende product / markt combinaties aan de hand van een bekende BCG matrix. Deze tool moet samen met een adviseur invullen. Wilt u meer weten over deze tool, klik dan even op deze link.SWOT toolDeze tool wordt tijdens een strategietraject en in adviessessies gebruikt om met de ondernemer een keuze te maken met welke sterkten / zwakten er ingespeeld moet gaan worden op welke kansen / bedreigingen.Twente toetsDeze tool is gebaseerd op een onderzoek naar het voorspellen van faillissementen. Uit dit onderzoek kwam een wiskundige formule voort die, op basis van een aantal financiële gegevens, met 90% zekerheid kan aangeven of een bedrijf binnen – 5 jaar failliet zal gaan als het beleid van de organisatie niet wordt aanpast.

lorem ...

Commbizz en het Dienstencentrum zijn in een co-productie gestart met een onderzoek in de communicatie branche. Met als doel om voor ondernemers een overzicht te maken van de belangrijkste ontwikkelingen in de branche en een aantal businessmodellen te ontwikkelen. Het boek (ca 140 pagina's) is te koop via de uitgeverij van het Dienstencentrum.


http://www.kvgobedrijfswijzer.nl 

Actieplan voor de toekomstStrategie in drie stappen, maak uw connectie naar overmorgen!

Disclaimer

© 2019 DIENSTENCENTRUM/METAVIEW