Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Waarom Strategie? Strategie, wat is het? Strategische keuzes Drie stappen plan Drie stappen plan-schema Tools Advies Huiswerk De Bedrijfswijzer Interne analyse De Portfolio analyse De SWOT Workshop Strategie De oplevering van het resultaat Wat kost het? Wat kost het? Fase 2 en 3 Gratis handleiding Sponsoren Contact Disclaimer Video 4 werelden 

Home

This is a Flash-website. Click on the button to download Flash

Uw stappenplan naar de toekomst!Welkom op de website over de toekomst van uw bedrijf! Bent U met uw bedrijf onderweg naar een kansrijke toekomst in de grafimediabranche of de Creatieve industrie?Hoe moet de koers zijn, in deze onzekere tijden? Veel ondernemers hoor je erover. Niet alleen de economische crisis zorgt daarvoor, ook de toekomstige richting van de branche is voor veel ondernemers een bron van onzekerheid. Steeds meer ondernemers komen tot de conclusie dat hun huidige business model niet langer voldoet. Tijd voor een nieuwe koers dus! Tijd voor het uitstippelen van een nieuwe strategie.Strategie, een actieplan waarin u in grote of kleinere lijnen de toekomstige ontwikkeling van uw bedrijf vastlegt, werd in het verleden in de grafimedia industrie vaak gezien als overbodige luxe. Nu echter de crisis hard toeslaat in de branche en er veel bedrijven failliet (zijn ge-)gaan, zoeken bedrijven houvast en zekerheid. Strategie kan u dit bieden. De informatie op deze website is bedoeld om u te helpen simpel aan de slag te gaan met strategie!Uw brug naar de toekomst, een actieplan in drie stappenOp deze website vindt u verschillende informatie over het uitstippelen van een weg naar de toekomst: strategie. In het tabblad "waarom strategie?" leest u waarom is dit voor uw bedrijf noodzakelijk is. Verder is er aan deze website een ontwikkel-traject gekoppeld, genaamd: Uw brug naar de toekomst, een actieplan in drie stappen. Dit traject is ontwikkeld met het idee om ook de kleinere ondernemers te stimuleren om aan de slag te gaan met een plan voor de toekomst. Meer over dit traject vindt u in het tabblad "Drie Stappenplan".

Wilt u meer informatie over de toekomst? Klik dan hier om erover verder te lezen in de brochure van het Dienstencentrum.

Het Dienstencentrum en Metaview zijn de sponsoren van deze site. Beide adviesbureau's kunnen u verder ondersteunen onderweg naar een nieuwe toekomst. Het Dienstencentrum werkt binnen de Grafimedia branche. Metaview richt zich op bedrijven en organisaties in de Creatieve industrie.


http://issuu.com/hartog236/docs/2062882__ondernemen_v3?mode=window 

Actieplan voor de toekomstStrategie in drie stappen, maak uw connectie naar overmorgen!

Disclaimer

© 2019 DIENSTENCENTRUM/METAVIEW